Konfigurera programmeddelanden

Meddelanden visas i aktivitetsfältet när programhändelser kräver din uppmärksamhet. Beroende på hur allvarlig aktuell händelse är, kan du få följande typer av meddelanden:

Om ett sådant meddelande visas på skärmen bör du omedelbart välja ett av de alternativ som föreslås i meddelandet. Det optimala alternativet är det som rekommenderas som standard av experterna på Kaspersky.

Ett meddelande kan stängas automatiskt genom att datorn startas om, så att Kaspersky-programmet stängs, eller genom att aktivera läget Connected Standby i Windows 8. Meddelanden om Skydd mot intrång stängs automatiskt efter 500 sekunder. Meddelanden om start av program stängs efter 1 timme. När ett meddelande stängs automatiskt, utför Kaspersky-programmet den rekommenderade standardåtgärden.

Klicka på länkarna nedan för att lära dig hur man konfigurerar programmeddelanden.

Hur man konfigurerar leverans av meddelanden

Hur man konfigurerar leverans av meddelanden som innehåller nyheter och specialerbjudanden från Kaspersky

Så här aktiverar du meddelandeljud

Hur man konfigurerar meddelanden när ett barn använder programmet